دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اتهام زنی آمریکا به ایران درباره حمله به نفتکش در دریای عمان

یک مقام نظامی آمریکایی در ادعاهایی اثبات نشده ایران را مسئول حمله به نفتکشی در دریای عمان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر براد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای به شبکه الجزیره مدعی شد: حمله به یک کشتی غیرنظامی در یک تنگه حیاتی، فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را ثابت می‌کند.

پیش از این نیز رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که «ارتش آمریکا به همتای اسرائیلی خود اطلاع داده است که پهپاد مورد استفاده در حمله به نفتکش متعلق به گروه پهپاد‌های شاهد ایرانی است».

به گزارش رادیو ارتش اسرائیل، پیش از این، یک مقام ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی، ایران را متهم کرده بود که در پس حمله به یک نفتکش در سواحل عمان متعلق به یک تاجر اسرائیلی است.

در همین راستا روزنامه اسرائیلی هاآرتص به نقل از مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه «هدف قرار دادن نفتکش یک اشتباه استراتژیک از سوی ایران است»، خاطرنشان کرد: «حمله به این نفتکش چالش ایران با کشورهای غربی است.»

شرکت "کشتیرانی شرق اقیانوس آرام" مستقر در سنگاپور اعلام کرد که کشتی «Pacific Zircon» که توسط شرکتی در نزدیکی عمان اداره می‌شود، "در حدود ۱۵۰ مایلی سواحل عمان مورد اصابت یک پرتابه قرار گرفت" و خاطرنشان کرد که "ما در تماس با کشتی هیچ گزارشی مبنی بر جراحت یا آلودگی دریافت نکردیم. "

ساعاتی پیش آسوشیتدپرس مدعی شد نفتکش یک میلیاردر صهیونیست در دریای عمان هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

یک مقام مسئول مستقر در غرب آسیا که خواست نامش فاش نشود، گفت که این حمله سه شنبه شب در سواحل عمان رخ داده است.

این در حالی است که مایکل کوریلا، رئیس سنتکام، فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه روز چهارشنبه در چهارمین دیدار رسمی خود وارد فلسطین اشغالی شد و با مقام‌های ارشد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار و گفت‌وگو کرد.

کوخاوی در این دیدار گفت که (رژیم) اسرائیل و آمریکا در حال توسعه قابلیت‌های نظامی مشترک سریع علیه ایران و سایر تهدیدات در خاورمیانه هستند. کوریلا، کوخاوی و دیگر مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی و آمریکا حاضر در این دیدار در مورد تلاش‌های اسرائیل علیه ایران به گفت‌وگو پرداختند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر